GuildPortal will be going offline (permanently) by the end of the month.
Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
ShoutBox
No shouts have been added yet.

Velkommen
Velkommen til hjemmesiden for The Butler Did It (TBDI) 

Vi er en guild på Ravencrest, Alliance.

Hovedformålet med guilden bliver hovedsageligt at raide DS10 og cleare det på hc inden den næste expansion. Det kommer til at foregå professionelt, med forberedelse og fokus imens vi raider, så vi ikke spilder vores (eller JERES) tid. Vi forstår samtidig godt, at raiding til tider kan blive lidt tungt, så vi kommer til at blande det professionelle med små doser af det hyggelige og det sjove. Vi har forståelse for at folk har andre gøremål her i livet end at spille WoW og vi kommer derfor aldrig til at forvente at folk raider mere end en eller to gange om ugen.

Guildens kerne består af en forholdsvis stor (ca. 10) gruppe af gutter, som, for nyligt spillede på Vashj, Horde under samme guildnavn. Denne gruppe har stået sammen i tykt og tyndt, hvilket resulterer i et sublimt miljø, hvor man altid vil blive bakket op, næsten uanset hvad man laver.  
Dette betyder, at der (da ingen er perfekte) er plads til at faile ind imellem; endvidere er der plads til at forny sig og, vigtigst af alt, er der plads til at dele sine lidt mere personlige problemer med hinanden.
Derudover er der det at sige at gennemsnitsalderen for guildens kerne er ca. 22 år og at vi alle har erfaring med raiding fra vanilla/alle ekspansions samt naturligvis en masse fra det nyeste content.

Når nu du har taget dig tid til at læse den smule baggrundsviden igennem, synes vi det ville være synd hvis ikke du også kiggede forbi vores application forum, da vi står og mangler dygtige folk, der kan hjælpe os med at komme videre i progress og hjælpe os med at gøre guilden til et endnu bedre sted at være :)
       
Uanset hvor god du er til at spille din class og hvor god du er til at udføre tactics, ønsker vi ikke at optage folk, der ikke kan bevare det kølige overblik i en stresset situation. Når vi siger "bevare det kølige overblik", taler vi om evnen til ikke at gå totalt i nerdrage bare fordi en eller anden kommer til at fejle på en boss. Hvis det sker gentagne gange, skal Core Members nok tage sig af situationen.
    Vi er nemlig nogle stykker, der, lidt for ofte, har prøvet at en eller anden kæmpeidiot fuldstændigt har splittet et raid ad, fordi han ikke kunne bevare roen og følte at han skulle gå amok over TS/VT. Her i TBDI har vi en filosofi, der går ud på at hvis folk, får lov til at prøve sig lidt frem, bør de nok kunne lære det, og hvis man giver dem to eller tre ekstra tries på en boss, giver det bedre resultater end at skrige deres ører i stykker (YEP, we're that crazy).

Kort opsummering: Hvis du kan finde ud af at spille din class og har lyst til at raide med os eller simpelthen bare har lyst til at være en del af vores sociale miljø, er du mere end velkommen til at sende os en ansøgning inde under fanen "forums" --> "ansøgning til guilden".
Hvis du ikke forstår at det, trods alt, bare er et spil og du ikke kan styre dine vredesudbrud, henviser vi dig til andre, mere hardcore, guilds samt måske et kursus i anger management hos Jack NicholsonSchedule
Online Now
There are   members online.
Server Status
European: Ravencrest (PvP)
High
Gallery
The gallery has no images yet.
Recruiting
Death Knights0 Apply
Druids0
Hunters0
Mages0
Paladins1
Priests0
Rogues0
Shaman1
warlock1
Warriors0
Advertisement
So-and-so has logged on!
%title%
%message%